Χαιρετισμός

Αγαπητοί συμπολίτες,

 

Απευθύνομαι σε εσάς με ειλικρίνεια και σεβασμό, όπως πάντα έκανα μέχρι σήμερα.

Στη νέα σελίδα που δημιουργήσαμε για τον τόπο μας χρειαζόμαστε τη συμμετοχή όλων των δημοτών. Αυτή αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας. Σας θέλουμε όλους κοντά μας, συνεργάτες στο έργο μας, συμμέτοχους σε αυτή τη νέα πορεία, με σεβασμό στην άποψη του καθενός. Με σοβαρό και εποικοδομητικό διάλογο. Με διαβούλευση, με συναπόφαση.

Έχοντας πλήρη γνώση των δυσκολιών και της ευθύνης που συνεπάγεται η νέα εποχή στην αυτοδιοίκηση, φιλοδοξούμε να εκφράσουμε μαζί τις σύγχρονες ανάγκες για έναν ανοιχτό Δήμο, που θα απελευθερώνει τις δημιουργικές δυνάμεις των ανθρώπων, που θα αναδεικνύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής και θα καθορίζει τη νέα αναπτυξιακή της ταυτότητα.

Θέλουμε να εργαστούμε από κοινού με όλες μας τις δυνάμεις για την ανάπτυξη και το μέλλον του Δήμου μας, έχοντας ως βασική αρχή τον ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο. Επιλέγουμε συνειδητά να βαδίσουμε μαζί σε νέους δρόμους, να χτίσουμε νέες σχέσεις, να ορίσουμε κανόνες συλλογικής προσπάθειας, να προβάλλουμε ένα τελείως διαφορετικό μοντέλο τοπικής αυτοδιοίκησης.

Βασικός μας στόχος είναι η ενεργοποίηση όλων των πολιτών του Δήμου μας για να σχεδιάσουμε ΜΑΖΙ, να προγραμματίσουμε ΜΑΖΙ και να αγωνιστούμε ΜΑΖΙ για ένα κοινό καλύτερο μέλλον. Για να κάνουμε τον τόπο μας ομορφότερο και τον πολίτη να αισθάνεται τις υπηρεσίες του Δήμου στο πλευρό του.

Όλοι μαζί προχωράμε μπροστά και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την ανάπτυξη και το μέλλον του Δήμου μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *